Esimeselt reisilt jääb meelde tuledes Doonau

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa päevakeskuse Singel inimesed ühinesid Pärnu haigla päevakeskuse ja Rapla tugikeskusega ning reisihuvilised võtsid ette kuuepäevase bussiretke Ungarisse. Fotol on reisilised Budapestis.
Viljandimaa päevakeskuse Singel inimesed ühinesid Pärnu haigla päevakeskuse ja Rapla tugikeskusega ning reisihuvilised võtsid ette kuuepäevase bussiretke Ungarisse. Fotol on reisilised Budapestis. Foto: Anne Grinkevits

Mullu sügisel asus iga reisihuviline koguma 175 eurot. Vahepeal käis päevakeskuse Singel juhataja Tartus reisiraha vahetamas ja siis ühel septembrihommikul said 22 päevakeskuse inimest kokku, et sõita maailma avastama.

Kell 5 tuli Jõhvist kahekorruseline buss ja algas sõit Ungari poole. Raplas ühinesid viljandlastega tugikeskuse Vahtra rännumehed koos tegevusjuhendaja Age Ilumaaga ja Pärnus haigla päevakeskuse reisihuvilised koos Ülle Vahtraga.

Luureretk innustas

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles