Taluturg kinkis rahvale tervist

Egon Valdaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusik Ruslan Trochynskyi ja tema abikaasa Terje olid talulaadast suures vaimustuses. Isa süles istunud Timur sai laadal esimest korda maitsta sõira. See meeldis poisile nii väga, et ta nõudis valjuhäälselt aina lisa. Nii otsustasid ema ja isa sõira kohe suuremas koguses koju osta.
Muusik Ruslan Trochynskyi ja tema abikaasa Terje olid talulaadast suures vaimustuses. Isa süles istunud Timur sai laadal esimest korda maitsta sõira. See meeldis poisile nii väga, et ta nõudis valjuhäälselt aina lisa. Nii otsustasid ema ja isa sõira kohe suuremas koguses koju osta. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval Männimäel peetud taluturg rõõmustas linlasi mahedate ja tervislike toodetega. Koju sai osta köögivilju, jahu, mett, mune ja Polli tootearenduskeskuses valmistatud pilku püüdvaid hoidiseid.

Mahekauba pakkujaid oli paarikümne jagu, mitut müügilauda kaunistasid erksa värviga pudelid ja purgid, milles olid astelpajust, jõhvikast, mustast sõstrast, tomatist või muust aiakraamist tehtud moosid ja mahlad, kõigil kenad etiketid juures.

Energiapomm arvuti kõrvale

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles