Mulgi suusamaratoni võitis Tallinna mees

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meelis Sõerd

Laupäeval Abja-Paluojal korraldatud Mulgi suusamaratoni võistlussõidule lähetatud 65 inimesest jõudis finišisse 59 ning esimesena oli seal Eero Antons Tallinnast.


Üks ürituse korraldajaid Riho Ots nimetas vabas tehnikas peetud mõõduvõttu pigem minimaratoniks ning tema sõnul läks võistluspäev kenasti ja esimese korra kohta oli startinuid päris palju.



«Õige maraton hakkab ikka alates 40 kilomeetrist. Loodetavasti jõuame meie ka tulevikus pikema võistlusdistantsi ette valmistada,» kõneles ta.



Tänavu jäi tema sõnul aega napiks ning seetõttu kippus rada kohati läbi vajuma.



Mulgi maratoni võitja Eero Antons läbis distantsi ajaga 1:02.36. Teisena lõpetanud tartlane kaotas talle veidi alla kolme minuti. Temast omakorda poolteise minuti kaugusele jäi kolmanda koha auhinna pälvinud Priit Tambet Viljandist.



Õrnema soo esindajatest oli kiireim Heleene Tambet. Teisena jõudis finišisse Eve-Ly Eirand ja kolmandana Tuuli Vaarak.



Koos kohalike motoklubi poiste ja nende vanematega suusamaratonil kaasa teinud Tarmo Raba tunnustas nii ürituse korraldajaid kui konkurente.



«Harrastussuusatajale oli see mõnus enese proovilepanek,» lausus ta.



Nii rajameister Riho Ots kui Tarmo Raba avaldasid lootust, et tuleval aastal saab Mulgi suusamaraton Abja valla eestvedamisel taas teoks.



Maratoni protokolli leiab

siit

.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles