Kinema auhinnavõistlusel oli parim Oleg Kartuzov

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Kartuzov
Oleg Kartuzov Foto: Ülar Mändmets

Viljandi spordihoones Kinema auhindadele peetud lauatenniseklubi Sakala karikasarja viienda etapi võitis Oleg Kartuzov, kes finaalis sai 4:1 jagu Reinis Burgisest.


Karikasarja eelviimasel osavõistlusel tegi kaasa 87 mängijat. Kahe lätlase järel teenis kolmanda koha punktid Sakala klubi esindav Dmitri Lett, kes pronksiheitluses alistas 3:0 Pärnu Vint-90 mängija Antti Luigemaa.



Üldarvestuses neljanda koha saanud Luigemaa oli ühtlasi päeva edukaim üle 40-aastaste veteranide klassis. Veteranide vanemas grupis oli parim Voldemar Tusis Türilt. Etapi edukaima naismängija tunnustuse pälvis Sakala klubi liige Julia Kirpu.



Klassis P-18 tuli esimeseks Andres Seli (Narva PSK) ja klassis T-18 Gerle Valgenberg (Pärnu Vint-90). Alla 15-aastaste noormeeste arvestuses saavutas võidu Rivo Saaremäe (Sakala) ja sama vanade tütarlaste hulgas Liisi Koit (Pärnu Vint-90). Sarja noorimas grupis, klassis P-12 oli võidukas Veikka Flemming (Soome) ja klassis T-12 Merlyn Nõmm (Pärnu Vint-90).



Enne karikasarja viimast etappi juhib üldpingerida 603 punktiga Igors Sidorovs. Temast nelja punkti kaugusel on Oleg Kartuzov, kellest omakorda jääb viie punktiga maha Janis Cirulis. Kõik kolm on Läti lauatennisistid.



Parima Sakala esindajana asub Dmitri Lett 589 punktiga viiendal kohal.


Tänavu 26. korda peetava Sakala karikasarja viimane, kuues etapp on kavas 11. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles