Viljandlannad said ühe trofee juurde

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli naiskond saavutas Eesti võrkpalli liidu alla 20-aastaste karikavõistluste finaalturniiril
täisedu, viie võiduga esikoha.
Viljandi spordikooli naiskond saavutas Eesti võrkpalli liidu alla 20-aastaste karikavõistluste finaalturniiril täisedu, viie võiduga esikoha. Foto: Margus Keerutaja

Eesti U-20 vanuseklassi läinudaastane karikavõitja, Viljandi spordikooli naiskond täiendas oma auhinnakollektsiooni võrkpalliliidu kuldse trofeega.


Viljandlannad alistasid 21. veebruaril Kundas lõppenud finaalturniiril kõik viis vastast ja neist vaid teisena lõpetanud Saaremaa esindusele loovutasid nad ühe geimivõidu, alistades ta 3:1.



«Mängisime hea turniiri,» kiitis Viljandi naiskonna treener Merle Keerutaja hoolealuseid. «Noortevõistkonna kohta oli meil korralik pallingu vastuvõtt, saime päris kenasti hakkama sulustamisel ning suutsime ise lüüa piisavalt ohtlikku pallingut.»



Viljandi ja Saaremaa naiskonna järel lõpetas finaalturniiri kolmandana Võru esindus. Esikolmikule järgnesid Tallinna VK Täht, Kunda Ühisgümnaasium VK ja Pärnu Spordikool.



Finaalturniiri nelja parema mängija sekka valisid turniiril osalenud naiskondade treenerid kaks viljandlannat: Anu Ennoki ja Merilin Salbeni.



Sügisel sama vanuseklassi karikavõistlused võitnud ja nüüd veel ühe karika pälvinud naiskonna hooaja olulisimad võistlused, Eesti meistrivõistlused seisavad ees aprilli teisel nädalavahetusel Saaremaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles