Rimi loob töökohti

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Kasvanud külastatavuse tõttu palkab Rimi Viljandi kauplus töötajaid lisaks, kuid poe pindala pole praegu ka parima tahtmise korral võimalik suurendada.


Rimi supermarketite keti juht Irina Raudsepp rääkis, et kui praegu töötab Viljandi kaupluses 24 inimest, siis peagi kerkib nende arv umbes 30-ni. Kõik pakutavad töökohad pole täisajaga: kauba vastuvõtu operaatorile ning puu- ja juurviljaspetsialistile on ette nähtud vaid pool kohta.



«Peamiselt on töötajate juurdepalkamine seotud sellega, et möödunud aasta lõpuga võrreldes on meie klientide arv kasvanud,» selgitas Raudsepp. «Kui me ei suuda parimat teenindust pakkuda ja kliente hoida, jääme oma toodetele jalgu.»



Raudsepp täpsustas, et mõnda inimest otsitakse ka senise töötaja tähtajalise lepingu lõppemise ja lapsepuhkusele mineku tõttu.



«Selle kaupluse omapära on see, et pinda arvestades tal on suhteliselt suur käive, ja seepärast peavad kauplusesised protsessid olema väga selged ja täpsed,» lausus Raudsepp.



Rimi supermarketite juht tõdes, et pinna poolest pole Viljandi poel võimalik praegu laieneda, küll aga kaalutakse kaubavaliku suurendamise võimalust.



«Oleme mõelnud, et kui küpsetuspunkt teise nurga alla viia, saaksime teha paarimeetrise teenindusleti näiteks värske liha tarvis, aga midagi lubada ma praegu ei julge,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles