Viljandi ja tehnikakõrgkool sõlmivad koostööleppe

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
16. veebruaril kell 14 allkirjastatakse Tallinnas Viljandi ja Tallinna tehnikakõrgkooli koostööleping.
16. veebruaril kell 14 allkirjastatakse Tallinnas Viljandi ja Tallinna tehnikakõrgkooli koostööleping. Foto: Internet

Teisipäeval, 16. veebruaril kell 14 allkirjastatakse Tallinnas Viljandi ja Tallinna tehnikakõrgkooli koostööleping, mille eesmärk on muuta tulevaste inseneride õppeprotsessi elulähedasemaks ja rakenduslikumaks, pakkuda neile praktikavõimalusi ning süvendada teadmisi traditsioonilistest ehitustavadest ja kohalikest materjalidest.


Koostöölepingu järgi teeb Tallinna tehnikakõrgkool Viljandis edaspidi rakenduslikke uurimistöid ehituskunstist ja -tavadest, võtab kursuse- ja diplomiprojektide teemaks osapooli huvitavate kavandite lahendamist, uurib siinsete ehitiste rajamiseks kasutatud materjale ja nende omadusi ning lisab ehituspraktikate kaudu õppeprogrammi eri ehitiste (hooned, sillad jmt.) ehitamise kunsti õpetust.

Viljandi linnavalitsus tutvustab tehnikakõrgkoolile üliõpilastele võimalikke praktilisi objekte nii kavandamiseks kui ehitamiseks ning kaasab õppejõude ja üliõpilasi ehitiste kavandilahenduste väljatöötamisse, projektide läbivaatamisse ja linnamajanduslikele probleemidele lahenduste leidmisse.

Koostöölepingule kirjutavad alla Viljandi linnapea Kalle Jents ja Tallinna tehnikakõrgkooli arendusprorektor Anne Kraav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles