Heakorrafirma ootab sooja päikest

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Seitse ööd ja päeva Viljandi tänavatelt lund vedanud heakorrafirma juht nentis, et lumelükkamine ei lõpe enne, kui päike sellest päästab.



Veolia Keskkonnateenuste Lääne regiooni juht Jaan Viljas nentis, et kuigi suurema tööga jõuti ööl vastu neljapäeva ühele poole, pole linnatänavad sellises korras, et firma võiks pausi teha. «Mitu ülekäigurada ja bussipeatust vajab korrastamist,» vastas ta küsimusele, millele ettevõte nüüd keskendub.

Seda, kui palju lund on tulnud nädalaga linnast välja vedada, Viljas öelda ei osanud. «Seda on ikka väga palju. Linna ümber polegi enam kohti, kuhu lund viia,» selgitas ta.

Nädal tagasi sattus Veolia Keskkonnateenused linnajuhtide pahameele alla, sest firma ei täitnud talle lepinguga pandud kohustusi. Ühisel nõupidamisel jõuti kokkuleppele, et heakorrafirma on lepingu mõnest punktist valesti aru saanud, ja firma võttis endale kohustuse suuremate tänavate äärest lumi ära vedada.

Toona arvas Viljas, et tänavatelt ootab äravedu üle 20 000 kuupmeetri lund ning see töö tähendab ettevõttele suurt kahjumit.

Lund sadas juurde ka lõppenud nädalavahetusel. «Lisandus kuus sentimeetrit, aga iga sentimeeter tähendab meile kõvasti tööd ja vaeva,» lausus Viljas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles