Sõudjad jagasid Viljandis talvised kullad

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Luik

Reedel Viljandis peetud Eesti sisesõudmise meistrivõislustel teenis meestest kindla võidu Tõnu Endrekson, kiireim naine oli Sille Vaiksaar Tartust. Viljandlastest pärjati ainsana võitjaks Krete Koovit nooremate tütarlaste mõõduvõtul.


29. startinud mehest parima aja 5.53,0 saanud pärnulane Tõnu Endrekson edestas kolme sekundiga kaaslinlast Andrei Jämsat, kes omakorda suutis ägeda lõpuspurdiga olla viie kümnendiku võrra kiirem narvalasest Vladimir Latinist.

Meeste mõõduvõtu parim viljandlane oli Kaur Kuslap ajaga 6,14,4 kümnes, Alo Kuslap lõpetas tulemusega 6.15,1 11. kohaga.

Tütarlaste C-klassis tunnistati võitjaks viljandlanna Krete Koovit, kes läbis 1000 meetrise distantsi ajaga 3.34,0. Kohalikele sõudjatele kindlustas selles võistlusarvestuses kaksikvõidu Erli Matt, tema jäi võitjale alla seitse sekundit.

Naiste sõidul teenis hõbemedali viljandlanna Karin Neerot, tütarlaste A-klassis oli Eelika Naarits kolmas ning meesveteranidest pälvis Viljandi sõudeklubi liige Hasso Arnim hõbeda.

Eelmise aasta maailmameistrivõistluste pronksmedalistid Kaspar Taimsoo ja Allar Raja kodustel tiitlivõistlustel kaasa ei teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles