Kõpu rallisprint sõidetakse märtsis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
13. veebruarile Kõpu valda kavandatud rallisprindivõistluste etapp on edasi lükatud 13. märtsile.
13. veebruarile Kõpu valda kavandatud rallisprindivõistluste etapp on edasi lükatud 13. märtsile. Foto: Aivar Kaljusaar

Laupäevaks Kõpu valda Napsile kavandatud Eesti autode rallisprindi meistrivõistluste etapp on edasi lükatud 13. märtsile.



Korraldajate sõnu langetati selline otsus osalejate leige huvi tõttu. Neljapäeval hommikuks oli end mõõduvõtule kirja pannud 14 sõitjat. Varem on organisaatorid nimetanud kriitiliseks piiriks veerandsada sõitjat.

Eesti autospordi liidu esialgse kalendri järgi pidanuks kodune rallisprindi meistrivõistluste sari alguse saama juba jaanuaris Põlvamaal. Toona otsustasid sealsed korraldajad võistluse ära jätta. Kõpu etappi korraldava meeskonna liikme Sven Heinlaiu sõnul loodetakse siin võistlus märtsis siiski läbi viia.

«13. veebruaril peetakse eri kohtades mitu autospordivõistlust, näiteks teeb palju eestlasi kaasa Lätis Sarma autorallil,» arutles Heinlaid. «Tõenäoliselt on ka mitme võistluse sattumine samale päevale peamine põhjus, miks registreerus nii vähe osalejaid.»

Eelmisel aastal Kõpus sõidetud rallisprindil oli 40 startijat.

13. veebruarilt 13. märtsile nihutatud Kõpu rallisprindi võistlus on Eesti meistrivõistluste esimene etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles