Tartu maratonile registreerunud tegid rekordi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Maraton.
Tartu Maraton. Foto: Margus Ansu

Neljapäeva hommikuks ületas Tartu maratonile registreerunud suusasõprade arv 6000 piiri. 63 kilomeetri rajale plaanib startida 4747 ja 31-kilomeetrisele distantsile 1254 suusatajat 22 riigist.


39. Tartu maratoni peakorraldaja Indrek Kelk rõõmustab taasiseseisvusaja registreerumisrekordi ja rahvaspordi populaarsuse üle.

«Algul oli meil piirarvuks seatud 6000 suusatajat, kuid nüüd oleme tänu suurele huvile valmistunud teenindama 6500 spordisõpra, mis jääb sel aastal ka lõplikuks hulgaks,» kommenteeris Kelk iga tunniga kasvavat registreerunute arvu.

Kõikidel spordisõpradel on seega veel võimalik suusamaratonile oma nimi kirja panna, et nautida Lõuna-Eesti kaunist talvemaastikku ning end valitud distantsil pere ja sõpradega proovile panna.

Ümberregistreerimine on avatud plaanipäraselt 20. veebruaril kell 17.

Sel pühapäeval, 14. veebruaril sõidetakse 63 või 31 kilomeetrit avatud rajal.

Lisaks on võimalik registreeruda «TervisPlussi» 19. naistesõidu 16-kilomeetrisele distantsile, mis sobib kõigile, kes mõnusas tempos veidi lühemal rajal talveilma nautida soovivad.

39. Tartu Maraton peetakse 21. veebruaril stardiga Otepääl Tehvandi Spordikeskuse suusastaadionil ja finišeerudes Elvas, Tartumaa Tervisespordikeskuses.

Lähemat infot 39. Tartu maratonile, avatud raja sõidule ja «TervisPlussi» naistesõidule registreerumise kohta leiab www.tartumaraton.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles