Uisunädalal tulevad karneval ja küünlavalgusõhtu

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maarja Möldre

Viljandis kestva uisunädala huvitavamaks muutmiseks korraldab rattaklubi reede õhtul Viljandi järvel küünlavalguse õhtu ning laupäeval karnevali.


Esmaspäeval alanud ja pühapäeval lõppev uisunädal on mõlemal õhtul meelitanud järvele ligi 150 osalejat. Esmaspäeval sai templi matkakaardile 144 ja teisipäeval 155 inimest.

Et nädalat algselt kavandatust veel huvitavamaks teha, korraldab rattaklubi reedel järvel küünavalguse õhtu. Sellega tähistatakse olümpiatule jõudmist Vancouverisse. Raja äärde pandud küünlad süüdatakse kell 17. Kõik osalejad võivad ka ise küünla või tõrviku järvele kaasa võtta, et järvele valgust juurde anda.

Kui tööpäevadel on kontrollpunkt avatud kella 17—19, siis laupäeval saab templeid korjata kella 11 ja 14 vahel.

Laupäeval kell 12 oodatakse uisutajaid järvele karnevalile, mille teema on «Issanda loomaaed on suur!». Jääle on oodatud poognaid tegema tegelased sääsest elevandini ja nunnast terminaatorini. Rattaklubi toetab kõiki «loomi» väikese tervisliku kingitusega. Loomulikult võib järvele uisutama tulla ka kostüümita.

Pühapäeval on kontrollpunkt Viljandi järve rannas avatud kella 11—15. Kontrollpunkti tööaega pikendati, et uisuringi jõuaks teha ka need inimesed, kes tahavad samal päeval osa saada suusamatkast.

Kella 15-st teeb fortuuna oma valiku kõigi matkakaartide omanike vahel ja nii mõnigi sel nädalal järvel uisutamas käinu võidab pisikese auhinna. Auhindade loosimisel saab osaleda siis, kui täidetud matkakaart on tagastatud kontrollpunkti hiljemalt pühapäeval kella 15-ks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles