Maagümnaasiumi jalgpallipoisid jätsid peapreemia koju

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis peetud Eesti koolispordi liidu põhikoolinoormeeste meistriliiga
saalijalgpalli turniiri võitnud maagümnaasiumi meeskond
Viljandis peetud Eesti koolispordi liidu põhikoolinoormeeste meistriliiga saalijalgpalli turniiri võitnud maagümnaasiumi meeskond Foto: koolisport.ee

Eelmisel neljapäeval Viljandi spordihoones peetud Eesti koolispordi liidu kuuenda kuni üheksanda klassi noormeeste saalijalgpalli meistriliiga finaalturniiril osutus parimaks Viljandi maagümnaasiumi esindus.


Esikohta otsustav vastasseis maagümnaasiumi ja Raasiku põhikooli võistkonna vahel lõppes viigiga ning esikoha omaniku selgitamiseks asusid mängijad lööma penalteid. Tulemusega 3:2 osutusid edukamaks viljandlased.



Võidukas meeskonnas mängisid Raul Kaljula, Robert Taar, Maario Laansoo, Steven Saaremets, Martin Allik, Crihs Lepp, Janar Õunap ja Gerdo Juhkam. Meeskonna treener ja õpetaja on Jaak Luhakooder.



Esikoha teeninud meeskond alustas päeva kolme võiduga alagrupiturniiril: 4:0 alistas ta Elva ning 4:2 Võru Kreutz­waldi ja 7:1 Haapsalu gümnaasiumi. Alagrupikohtumine hilisemate finalistide Raasiku ja maagümnaasiumi vahel lõppes 0:0 viigiga.



Eesti koolispordi liidu selle vanusegrupi meistriliiga turniiri alustas 40 meeskonda. Läbi piirkondlike eelturniiride ja poolfinaalide sõelusid nad endi seast välja kümme finalisti. Peale võitjaks kroonitud maagümnaasiumi esinduse pääses Viljandist kümne parema sekka Jakobsoni kooli võistkond. Tema jäi kokkuvõttes jagama seitsmendat ja kaheksandat kohta.



Maagümnaasiumi meeskonna parimaks mängijaks nimetati väravavaht Janar Õunap. Jakobsoni koolist tunnistati parimaks Karel Kübar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles