Viljandimaa osaleb turismimessil

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavalitsuse avalike suhete ja turismiameti juhataja Krista Kull
Viljandi linnavalitsuse avalike suhete ja turismiameti juhataja Krista Kull Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa turismipiirkond osaleb reedest pühapäevani Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses rahvusvahelisel turismimessil «Tourest 2010», kuhu tänavu kutsutakse külastajaid reisinippe koguma.


Viljandi linnavalitsuse avalike suhete ja turismiameti juhataja Krista Kull ütles, et Viljandi turismipiirkonna 66-ruutmeetrisel messipinnal on Grand Hotel Viljandi, Hilda villa, Eesti pärimusmuusika keskus, Olustvere mõis, Vanaõue puhkekeskus, Bonifatiuse gild ja Energia talu.

Krista Kull lisas, et trükistest võetakse kaasa Viljandi 2010. aasta reisijuhid ja äsja valminud koolilastele mõeldud paketti «Viljandisse maasikaid noppima» tutvustav voldik. Energia talu pakub messil raviteesid ja Vanaõue puhkekeskus lambakintsu.

Laupäeval osaleb turismimessil maavanem Lembit Kruuse, kes pakub Viljandi külastajatele Olustvere lihaleiba ja Liivimaa palsamit.

Kolmel päeval mängivad Viljandi messiboksis Viljandi pärimusmuusikud ja demonstreeritakse Viljandi linna ja maakonda tutvustavaid filme. Bonifatiuse gildi käsitöönaised õpetavad huvilistele, kuidas teha vildist sõbrapäeva lille, ja pakuvad mõdu.

Viljandi turismipiirkond korradab messil ka tavapärase õnneloosi. Iga loos võidab ja auhinnad on välja pannud Viljandi linna ja maakonna ettevõtjad, turismiasjalised ja kultuurisündmuste korraldajad. Samuti on Viljandimaa ettevõtjatel messiks välja töötatud mitmesugused messi eripakkumised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles