Moelaval sagisid minimulgid, Barbie’d ja mustad pantrid

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nooremas vanuseastmes viisid võidu koju Kitzbergi gümnaasiumi II-a klassi lapsed, kes olid linasest riidest peorõivad kaunistanud rahvusmotiivides
pallidega.
Nooremas vanuseastmes viisid võidu koju Kitzbergi gümnaasiumi II-a klassi lapsed, kes olid linasest riidest peorõivad kaunistanud rahvusmotiivides pallidega. Foto: Jaan Pääsuke

Reedel kogunesid Karksi kultuurikeskusesse kogu maakonna noored disainerid, et välja selgitada aasta parim moelooja.


Viiendat korda peetav «Noore moelooja» võistlus tõi kokku 25 kollektsiooni, mis on peakorraldaja Eneli Põdra hinnangul tubli tulemus.



Nooremas vanuserühmas võistles viis I—III klassi juntsude esindust, kellele oli ette antud teema «Rahvuslik». Uudse kasutuse ja lähenemise oli saanud Mulgi kuue muster, mida leidus nii kleitidel kui mütsidel.



Kitzbergi gümnaasiumi III-b klassi lapsed olid oma kollektsiooni «Mulgi noored» tarbeks heegeldanud ligikaudu 50 meetrit kette ja valmistanud 140 lõngatutti.



Keskmises vanuseastmes võistles 11 eriilmelist kollektsiooni. Valuoja põhikooli viienda klassi õpilased olid rõivaid valmistanud kangaribadest ja ajalehtedest.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles