Linna- ja vallasekretärid said õpetust

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi ja Valga maavalitsus korraldas valla- ja linnasekretäridele koolituse «Perekonnaseaduse muudatused», millel kõneles Tartu ülikooli perekonnaõiguse õppejõud, riigikohtu tsiviilkolleegiumi nõunik Liis Hallik.
Viljandi ja Valga maavalitsus korraldas valla- ja linnasekretäridele koolituse «Perekonnaseaduse muudatused», millel kõneles Tartu ülikooli perekonnaõiguse õppejõud, riigikohtu tsiviilkolleegiumi nõunik Liis Hallik. Foto: Peep Talimaa

Teisipäeval korraldasid Viljandi ja Valga maavalitsus valla- ja linnasekretäridele koolituse «Perekonnaseaduse muudatused», millel kõneles Tartu ülikooli perekonnaõiguse õppejõud, riigikohtu tsiviilkolleegiumi nõunik Liis Hallik.


Viljandi maasekretäri Küllike Küti sõnul ajendas maavalitsusi sellist koolitust korraldama eeskätt suur hulk muudatusi, mida toob kaasa perekonnaseaduse uus redaktsioon. Eelmise aasta 18. novembril vastu võetud seadus jõustub tänavu 1. juulil.

Lektor Liis Hallik rääkiski alustuseks perekonnaseadusest, perekonnaseisutoimingute seadusest, notariaadiseaduse muudatustest ja lepitusseadusest.

Pärast seda said enam kui poolsada Viljandi maavalitsuse saalis peetud koolitusel osalenut asjakohast teavet abielu sõlmimise, lahutamine ja kehtetuse kohta. Peatuti veel abikaasade varalistel suhetel, vanema ja lapse õigussuhtel, perekonna ülalpidamisel ja eestkostel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles