Laienev Läti kindlustusfirma võttis austraallase koha üle

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruumides, kus alles detsembris asus QBE Eesti filiaali kontor, ootab Silja Oja nüüd hoopis BTA kliente.
Ruumides, kus alles detsembris asus QBE Eesti filiaali kontor, ootab Silja Oja nüüd hoopis BTA kliente. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna peab Viljandi esinduse avamise pidu Läti kapitalil põhinev BTA Kindlustus, kes leidis koha samades ruumides, kust QBE kindlustuskompanii kuu aja eest lahkus.


Maailma suuremate kindlustusgruppide hulka kuuluv QBE alustas Viljandis tööd 2004. aastal, mil see Austraalia kontsern ostis ära aktsiaseltsi Nordicum Kindlustus Eesti ja sai muu müügivõrguga kaasa ka siinse kontori.



Ehkki 31. detsembril pani ta Lossi tänaval asuva esinduse uksed kinni, ei jäänud tihe konkurents maakonnas sugugi väiksemaks, sest juba täna avab seal uksed BTA.



QBE Estonia juhataja Aivar Vähi sõnul ei kao tema juhtitav ettevõte maakonnast täielikult, vaid kujundab tegevuse emafirma üldise tava kohaselt ringi.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles