Käsipallurid kaotasid kahe väravaga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval Viljandi spordihoones Eesti käsipalli meistrivõistlustel kolmandat korda vastamisi olnud Viljandi HC ja Aruküla meeskonna vastasseis lõppes 31:29 külaliste võiduga.



Kodusaalis pallinud viljandlaste mäng jäi pärast 16:14 võidetud avapoolaega soiku. Teise poolaja esimese viie minuti jooksul võrdustasid külalised seisu ja kasvatasi edu koguni nelja väravani. Tagaajaja rolli jäänud viljandlastel enam oma õiget mängurütmi paraku leida ei õnnestunudki.

Võitnud meeskonna suurimad väravakütid olid Marko Slastinovski 8 ja Kristjan Järv 7 tabamusega. Viljandi HC resultatiivseimana visaks Marko Koks 11. Ott Varik panustas 7, Kristo Voika 6, Taavi Tibar 4 ja Vitali Vorobjov ühe tabamusega.

Kolmapäeval meistriligas peetud teises kohtumises alisas Põlva Serviti 43:22 Tallinna Käsipallikooli, teisipäeval teenis Chocolate Boys 32:27 võidu SK Tapalt.

Viljandi HC peab meistriliigas oma järgmise kohtumise 17. veebruaril Kehras tiitlikaitsja HC Keharga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles