Maakonna turniiri võitis Tarvastu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval Viljandi spordihoones peetud maakonna saalijalgpalli meistrivõistluste finaalis alistas FC Tarvastu 3:1 meeskonna Sport.


Kümne võistkonna osavõtul aset leidnud mõõduvõtul selgusid poolfinalistid pärast kahte alagrupiturniiri, millest mõlemast pääses edasi kaks paremat.

A-grupi võitnud FC Tarvastu läks poolfinaalis vastamisi B-grupi teise FC Abjaga ja võitis 3:0. Teises poolfinaalpaaris olid vastamisi A-grupi teine meeskond Sport ja B-grupi parim JK Liverpool ning 3:0 jäi peale Sport.

Poolfinaalides kaotanud FC Abja ja JK Liverpooli kolmandat kohta otsustav vastasseis lõppes JK Liverpooli 3:1 paremusega.

Alagrupi kolmandana lõpetanud meeskondade mõõduvõtul, mis selgitas välja viienda koha omaniku, alistas Suure-Jaani Rolling Doors 4:3 Katus CF-i.

Maakonna saalijalgpalli meistrivõistluste parimaks mängijaks tunnistati Rasmus Luhakooder võistkonnast Sport, tparima väravavahi tunnustuse pälvis Janar Mastik FC Tarvastust ning edukaimaks väravakütiks osutus Raiko Mutle JK Liverpoolist.

Tulemustega saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles