Maasturid müttavad vees ja soos

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasest pühapäevani sõidab Viljandimaa mudastes soppides ringi ligi kuuskümmend maastikuautot.

Eelmiste aastate võistlusradadega võrreldes on Eesti 4 x 4 Offroadi karikasarja kolmanda etapi, suure maasturite suvesõidu peakorraldaja Hannes Kiviloo jutu järgi tänavune rada raske. «Vett ja rööpaid on seekord palju,» lausus ta.

Spetsiaalklassi masinaid, mis on võistluse tõmbenumbriks kujunenud, tuleb tänavu sõitma vähe: kolmapäeva lõunaks oli neid peakorraldaja sõnul registreerunud vaid kaks. «Aga lootust on, et neid tuleb juurde,» lisas ta.

Mitu meeskonda ehitab korraldaja teada parajasti sõidukit ümber ning osa neist osaleb pigem Balti liiga, Soome ning Venemaa võistlustel. «Eesti sõidud pole neile atraktiivsed.»

Pealtvaatajale peab Kiviloo põnevaks pühapäevast sõitu Paistu vallas Sultsi lähistel Ahimäe karjääris, kus kahe tunni jooksul on autosid võimalik vaadata 60 võistluspunktis.

«Kindlasti tuleks kõikidel oma prügi ka metsast ära viia,» tuletas korraldaja huvilistele meelde. Ta lisas, et mõnel teelõigul on ajutised liikluskorralduse muudatused, millest tuleb kinni pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles