Elbi perefirma avas eile Viljandis oma teise kulinaariakaupluse, kus liha ja lihatoodete kõrval hakkab pakkuma sooja toitu.
«Praegu on sooja toidu lett veel tulevikumuusika,» ütles perefirma Elbi perenaine Ene Tuur Tartu tänav 16 poe kohta. «Varsti hakkame kesklinnas töötajatele kaks tundi päevas suppi või praadi pakkuma.»
Poeomanik Peeter Tuur rääkis, et ta avas teise kaupluse, sest esimeses, Savi tänava poes jäid letid kitsaks. Uues kulinaariaäris on mehe sõnul külmletipinda hulga rohkem ja ka töötlemiseks jätkub ruumi. «Kõik lõikame kohapeal,» rõhutas Tuur toore liha värskust.
Savi tänaval on kauplus end peremehe sõnul korralikult sisse töötanud ning see jätkab tegevust vana viisi.
Tuuride pere hakkas Tartu tänaval ruume kaupluse tarvis ümber tegema mullu detsembri algul. Omaniku jutu järgi lõppes miljon krooni maksma läinud ehitus eelmisel nädalal.