Elbi perefirma avas eile Viljandis oma teise kulinaariakaupluse, kus liha ja lihatoodete kõrval hakkab pakkuma sooja toitu.
Perefirma avas teise lihapoe uksed
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Praegu on sooja toidu lett veel tulevikumuusika,» ütles perefirma Elbi perenaine Ene Tuur Tartu tänav 16 poe kohta. «Varsti hakkame kesklinnas töötajatele kaks tundi päevas suppi või praadi pakkuma.»
Poeomanik Peeter Tuur rääkis, et ta avas teise kaupluse, sest esimeses, Savi tänava poes jäid letid kitsaks. Uues kulinaariaäris on mehe sõnul külmletipinda hulga rohkem ja ka töötlemiseks jätkub ruumi. «Kõik lõikame kohapeal,» rõhutas Tuur toore liha värskust.
Savi tänaval on kauplus end peremehe sõnul korralikult sisse töötanud ning see jätkab tegevust vana viisi.
Tuuride pere hakkas Tartu tänaval ruume kaupluse tarvis ümber tegema mullu detsembri algul. Omaniku jutu järgi lõppes miljon krooni maksma läinud ehitus eelmisel nädalal.