Hollandi uisud lähevad Viljandimaal uuele ringile

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Firma Second-Hand-Land Suure-Jaani, Võhma ja Viljandi kaupluse Kirbuturg juhataja Marika Silm rõõmustab selle üle, et uiske ostetakse hästi.
Firma Second-Hand-Land Suure-Jaani, Võhma ja Viljandi kaupluse Kirbuturg juhataja Marika Silm rõõmustab selle üle, et uiske ostetakse hästi. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Et trotsida külma ilma ja rahuldada sportimiskirge, ei pea olema kõhukat rahakotti: talverõivaid ning suuski ja uiske leiab ka kasutatud asjade poodidest.


Nii nagu Tallinnas ja Helsingis on Viljandimaalgi oma Stockmann. Nii kutsub rahvasuu Võhma vanas kaubamajas asuvat Kirbuturgu, mis kuulub firmale Second-Hand-Land. Sealt, aga ka sama ettevõtte poodidest Suure-Jaanis ja Viljandis Paalalinnas leiab otsija kõige muu seast suuski, uiske, käpikuid ja talimütse.



Kirbuturgude juhataja ja kaasomanik Marika Silm ütles, et pakase saabudes on rahvas hakanud huvi tundma just selle kauba vastu. Eriti palju nõutakse uiske ja suuski.



Marika Silma sõnutsi osteti mõnel eelmisel talvel vaid neli paari suuski, aga nüüd sai juba jaanuaris kõik tühjaks müüdud. Nii tuli Soome uue kauba järele minna. Selle eest hoolitses teisel pool lahte firma egiptlasest kaasomanik.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles