Sõidukid jäävad linnatänavail jänni

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile Lossi tänaval peatunud kaubaauto sulges mõneks ajaks liikluse. Tartlasest juhi sõnul Emajõe linnas sellist ruumikitsikust pole.
Eile Lossi tänaval peatunud kaubaauto sulges mõneks ajaks liikluse. Tartlasest juhi sõnul Emajõe linnas sellist ruumikitsikust pole. Foto: Elmo Riig / Sakala

Lumevallide tõttu on tänavad eriti kitsaks ja liiklemine väga vaevaliseks muutunud, nii et linnavalitsusel tuleb kaaluda, kas leida lumeveoks lisaraha või muuta osa tänavaid ühesuunaliseks.


Aktsiaseltsi Mulgi Reisid liiniosakonna juhataja Kalju Heinleht ütles, et linnaliinibussid ei mahu mitmel pool lumevalli äärde pargitud autodest enam mööda.



«Sel nädalal pidi buss Kauge tänaval kakssada meetrit tagurdama, et vastutulev buss mööda pääseks,» rääkis Heinleht. Tema sõnul on raske liigelda Jakobsoni mäel ja mitmel pool mujalgi.



Bussifirma on saanud kahjunõude selle tõttu, et ühe külje ratastega vallile sõitnud ühissõiduk vajus pargitud autole otsa.



«Ma saan aru, et lume äravedu on kallis, aga tänavatel võiks kas või ühe poole lumevallidest puhastada,» leidis Heinleht.



Paljud autojuhid kinnitasid eile, et hulk väiksemaid tänavaid on nii kitsaks muutunud, et  sõitma mahub vaid üks auto.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles