Salesteri liiga teise ringi parim mängija oli Anu Ennok

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok
Anu Ennok Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti Salestari liigat juhtiva Viljandi Metalli naiskonna üks liidreid Anu Ennok valiti liiga teise põhiringi parimaks mängijaks.


«Kuues kohtumises vastastele vaid kaks geimi loovutanud Mulgimaa esindusnaiskonnas nii nurga- kui ka diagonaalründaja kohal tegutsev universaalne võrkpallur on 18-aastane. Alates sellest hooajast Audentese spordikooli õpilasperega liitununa on tal Eesti meistrivõistlustel võimalus aidata ka Noortekoondist,» kirjutab võrkpalliliidu uudisteportaal volley.ee.



Salestari liiga põhiturniiri teises ringis jäi Anu Ennoki arvele enim serviässasid, 20. Statistliselt oli tema tulemus efektiivsustabelis +62 ning üldse toodud punktide arvestuses oli ta 98 silmaga kolmandal kohal. Ennoki rünnakuprotsent oli põhiturniiri teises ringis 35,1, mis oli paremuselt neljas tulemus.



Teise ringi resultatiivsemad mängijad olid avaringi järel parimaks valitud GMP pommitaja Oksana Bosjanok ja Pärnu naiskonna ründaja Dorit Heinastu, kes tõid mõlemad kokku 100 punkti. Bosjanok oli 24 punktiga ka parim blokeerija.



Silmapaistvalt tegutses GMP temporündaja Keiu Põlluveer, kel oli parim rünnakuprotsent (48) ja kõrgeim efektiivsuskoefitsient (+74). Liiga parim libero Pille Vahtra mängib Viljandi Metallis. Tema servi vastuvõtu protsent on 76,5.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles