Võhma kool pidas aeroobikafestivali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kenno Soo

Neljapäeval Võhma kooli spordisaalis aset leidnud aeroobikafestival «Näita vormi!» tõi saali rahvast täis.


Tänavu kuuendat korda teoks saanud ürituse moto on «Kõik liikuma!». Selle reeglid näevad ette, et rühm moodustatakse ühe klassi õpilastest ja vabal valikul aeroobikastiilis kava pikkus on 2-3 minuti. Võistlusel hinnatakse füüsilise vormi kõrval ka riietust ja stiili.

Seekordsest võistlusest võtsid osa klassid viiendast kaheteistkümnendani. Külalisesinejad Viljandi Paalalinna gümnaasiumist teenisid publikult aplausi ja korraldajatelt tänukirja.

Pingelises heitluses esikoha eest armu ei antud ja kasutusele võeti show-elemente. Kolmandale kohale jäid kaheteistkümnenda klassi tüdrukud, kelle kava oli inspireeritud Michael Jacksoni muusikast ja tantsustiilist. Teise koha sai kaheksas klass, kelle kostüümid ja muusika paistsid silma 1980. aastate värvikirevusega. Esikoha võitis üheteistkümnes klass militaarstiilis kostüümide ning tuntud telesarjade «A-rühm» ja «Rannavalve» parodeerimisega.

Teist aastat oli festivalil välja pandud eriauhind parima kostüümiga klassile. Žürii arvates oli seekord selle tiitli vääriline ülimat sihikindlust näidanud üheteistkümnes klass.

Võhma aeroobikafestivali žürii koosnes erapooletutest isikutest, kes varem ühtegi kava polnud näinud. Hindajate sekka kuulusid Võhma gümnaasiumi ajaloo ja ühiskonnaõpetuse õpetaja Valdis Naaber ja sotsiaalpedagoog Heilika Vahtra, Viljandi Paalalinna gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja Katrin Reinup ning Jakobsoni kooli kehalise kasvatuse õpetaja ja aeroobikatreener Kristiina Jürisson.

Pärast autasustamist oli koolimaja spordisaalis Kristiina Jürissoni juhendamisel ühistreening.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles