Aastapäevakontserdi kuupäev läheb uuesti vaagimisele

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoolimata sellest et Viljandis on vabariigi aastapäeva tähistamise ümber kired lõkkele löönud, harjutasid maagümnaasiumi noored eile hoolega
eeskava, millega kodusaalis Eesti pidupäeval üles astuda.
Hoolimata sellest et Viljandis on vabariigi aastapäeva tähistamise ümber kired lõkkele löönud, harjutasid maagümnaasiumi noored eile hoolega eeskava, millega kodusaalis Eesti pidupäeval üles astuda. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsuse otsus pidada Eesti Vabariigi aastapäeva kontsertaktus 23. veebruaril on tekitanud palju vastuseisu ning linnajuhid võtavad kuupäeva uuesti arutusele.


Viljandi linnapea Kalle Jents tõdes, et aastapäeva tähistamist on põhjalikult kaalutud, ka inimeste ja organisatsioonide eriarvamuste valguses.



«Linnavalitsus vaeb kontserdi kuupäeva veel kord,» ütles Jents, kuid kinnitas, et toimumispaik on ikkagi maagümnaasiumi algklasside maja aula. «Sinna mahub 400 inimest ja korraldajad arvestavad, et inimesed ära mahuksid.»



Vabariigi aastapäeva aktusi on peetud Viljandi kultuurimajas ning viimastel aastatel Ugala teatri suures saalis, kuhu on neil puhkudel kogunenud umbkaudu 700 inimest.



Jents lisas, et riigipühale eelnev tööpäev on seaduse järgi kolm tundi lühem, seega saaksid soovijad 23. veebruaril kell 15 algavale kontserdile tulla.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles