Suusatajad said silla

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suja Ehituse töömehed on silla ehitusega juba peaaegu valmis saaanud.
Suja Ehituse töömehed on silla ehitusega juba peaaegu valmis saaanud. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Viljandis Valuoja orus seati paika purre, mida mööda suusatajad paremini üle oja pääsevad.

 Oru mõlemas küljes olid rajad sisse aetud juba varem, kuid üle Valuoja pääsemiseks tuli suusasõpradel kasutada jalakäijate silda. Viljandi spordikeskuse direktori Mati Jürissoni sõnul pole jalakäijate teel suusatada aga hea, sest seal on liiva ja partidest jäävat mustust, mis suuski kahjustab.

Linnavalitsuse tellimusel seadis Suja Ehitus eile paika kolm süvaimmutatud posti ja nende peale plaadid, mida mööda talisportlased nüüd üle vee pääsevad.

«Hiljemalt nädalavahetuseks on rada purde peal olemas,» lubas Viljandi linnamajandusameti juhataja Priit Vihuri.

Kui palju sillake maksma läheb, ei osanud Vihuri öelda, kuid tema kinnitusel ei ole tegu suure summaga. «Peamiselt tuleb meil maksta töö ja transpordi eest, sest postid saime laenuks.»

Mati Jürisson rääkis, et kui raha leitakse, tehakse järgmiseks hooajaks samasugune suusasild ka oru teise otsa. «Samuti tahaks kohendada valgustust ja anda pargile natuke teise ilme.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles