Mustla sai värvikireva lumelinna

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustla lumelinn
Mustla lumelinn Foto: Elmo Riig / Sakala

Mustlasse raamatukogu ja vallamaja esisele platsile kerkis kolme tunniga lumelinn, millest tarvastulased saavad rõõmu tunda loodetavasti nädalaid.

Lumekujude ehitamise algatas Tarvastu avatud noortekeskus, kes kutsus rahva ehitustööle teisipäeva õhtuks. Ehitamissoovist andis varem teada 20 last, kuid kohale tuli soovijaid märgatavalt rohkem.

Keskuse juhatuse liige ja Tarvastu valla noorsootöötaja Kai Kuropatkin rääkis, et huvilisi tuli krõbedatest külmakraadidest hoolimata kohale palju, nii et 11 lumehunnikut tuli ära jagada 12 võistkonna vahel. Võistkonna olid välja pannud kohalik gümnaasium, mitu valla lasteaeda, aga ka noortekeskus ja vallavalitsus eesotsas vallavanem Alar Karuga. Meeskondades oli kuni kümme inimest.

Kolme tunniga valmisid koobastikud, liumäed, elevant, kilpkonn ja muudki. Vallavalitsuse lumehunnikut kaunistab näiteks tarvaga vapp. Gümnaasiumi õpetajad kasutasid ära platsiäärse lumevalli, kirjutades sellele «Lumelinn».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles