Käsipallurid alustasid aastat kaotusega

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi käsipallimeeskond pidas alanud aasta esimese kohtumise teisipäeval kodus Chocolate Boysi vastu ja kaotas üheksa väravaga.

«Meil oli üllatavalt palju pallikaotusi,» nentis pärast mängu Viljandi HC peatreener Lembit Nelke. «Tavaliselt püsib pall meil päris hästi käes, aga seekord oli ohtralt eksimusi.»

Kohtumise lõpptulemus oli Viljandile siiski parem kui hooaja avamängus sama meeskonna vastu — toona kaotas ta koguni 20 väravaga.

Eesti meistriliiga tabelis see kaotus muudatusi kaasa ei toonud ja viljandlased jätkavad viiendal kohal. Peamisest konkurendist Arukülast on neil aga üks mäng vähem peetud.

Et juba täna kohtub Viljandi HC kodusaalis liigas viimasel kohal asetseva Tallinna Käsipallikooliga ja Aruküla on selles voorus vaba, jõuab ta tõenäoliselt oma peamise konkurendiga samale pulgale.

Lembit Nelke on ka veendunud, et just Aruküla meeskonnaga tuleb viljandlastel kohtuda aprillis algavates veerandfinaalides.

«See oleks ime, kui me kokku ei läheks,» lausus ta.

Nelke sõnul on peatselt algavas meistriliiga kolmandas ringis vaja Arukülast parem olla selleks, et saada veerandfinaalmängudes kodusaalieelis.

Kolmandas ringis võtabki Viljandi oma peamised konkurendid Aruküla ja Tapa vastu kodusaalis, kuid kas sellest ka kasu tõuseb, ei osanud Nelke arvata.
«Me ei ole sel hooajal kodus häid mänge teinud,» oli ta meeskonna suhtes kriitiline. «Ehk läheb nüüd paremini.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles