Turniiri juhib Spartak

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa meeste võrkpalli meistrivõistlustel on esimene ring seljataga ja täiseduga juhib Viljandi Spartak.


Seitsme meeskonna osavõtul aset leidval turniiril on peetud paarkümmend kohtumist ja seni pole suudetud alistada Viljandi Spartakit: tema jätkab täisedu ehk kuue võiduga.

Teist ja kolmandat kohta jagavad Suur Vend ja Spordikool, kel mõlemal on kirjas neli võitu. Tarvastul ja Kõpul on kolm võitu, Veteranid on alistanud ühe vastase ning Suure-Jaanil on seni vaid kaotused.

Võistluste peakohtuniku Sven Jakobsoni sõnul on viis meeskonda turniiril üsna võrdsed. «Kaks meeskonda on ehk veidi nõrgemad.»

Paremate meeskondade konkurentsis oleneb Jakobsoni arvates aga palju sellest, kuidas suudetakse võistkond mänguks kokku saada. «Ikka juhtub ju, et keegi on haige või ei saa töö tõttu osaleda, ja sellest võib päris palju oleneda,» rääkis ta.

Kui meeste turniiril osalevate võistkondade hulgaga on peakohtunik igati rahul, siis naiste võistlusel on konkurents märgatavalt hõredam: osaleb vaid kolm esindust.

Sel turniiril on peetud juba kaks ringi ja täiseduga juhib Suure-Jaani. Järgnevad kaks võitu saanud Tarvastu ja seni võiduta Kõpu.

Meeste turniiri teise ringi mängud algasid sel nädalal ja need kestavad märtsi keskpaigani. Naistel algavad kolmanda ringi kohtumised jaanuari lõpul ja turniir lõpeb samuti märtsi keskpaigas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles