Kohvikuõhtu piletid lõpevad minutitega

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile mõni minut pärast avamist lookles Ugala kassa juures pikk järjekord ning piletid jaanuarikuisele teatrisõprade
kohvikuõhtule müüdi läbi umbes veerandi tunniga.
Eile mõni minut pärast avamist lookles Ugala kassa juures pikk järjekord ning piletid jaanuarikuisele teatrisõprade kohvikuõhtule müüdi läbi umbes veerandi tunniga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile lõuna ajal hakkasid Ugala kassa ja Piletimaailm müüma pääsmeid jaanuarikuisele teatrisõprade kohvikuõhtule, kuid mõne minuti möödudes olid need otsas.


Et õues olid miinuskraadid, lasi teatrirahvas varakult sappa tulnud kunded majja ootama, mil kassa avatakse.

Leili Vares oli ukse taga juba kella kümne paiku hommikul. «Oi, ma olen mitu korda piletist ilma jäänud,» ütles ta. Seekord tasus varakult tulemine ära ning ta lunastas pääsme nii endale kui sõbrannale.

Heino Laagusel on õnnestunud osaleda kõigil kohvikuõhtutel. «Esimese korraga sain maigu suhu ja nüüd tahaks tulla ikka kõigile,» sõnas Laagus.

«Kohvikuõhtutel saab näitlejaid paremini tundma õppida.»

Piletimüük internetti

Ugala müügijuhi Valli Tammsalu sõnul saab uuest aastast kohvikuõhtute pileteid osta kaks nädalat varem nii Ugala kassast kui Piletimaailma müügiprogrammi kaudu. Pääsmeid broneerida pole võimalik.

«Varem oli nii, et vanemad ja kodused inimesed said tulla sappa seisma, kuid nüüd on võimalus ka tööinimestel, kes ei saa kassasse ostma tulla. Kes ees, see mees!» põhjendas Tammsalu.

Uuest aastast maksab kohvikuõhtu pilet varasema 75 krooni asemel 125 krooni. «Kui hind oli 75 krooni, tulime ots otsaga kokku, aga eks toidud maksa omajagu ja esinejadki tahavad tasu,» selgitas Tammsalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles