Viljandi täiskasvanute gümnaasium juubeldab homme parimas vormis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi täiskasvanute gümnaasiumi direktor Mall Kõiv (vasakul) ja õppejuhataja Maie Jaago näitavad kooli lippu, mis pidupäeval aukohal seisab.
Viljandi täiskasvanute gümnaasiumi direktor Mall Kõiv (vasakul) ja õppejuhataja Maie Jaago näitavad kooli lippu, mis pidupäeval aukohal seisab. Foto: Elmo Riig / Sakala

Homme 65. aastapäeva tähistav Viljandi täiskasvanute gümnaasium on üks vähestest Viljandimaa koolidest, mille õpilaste arv on viimastel aastatel kasvanud.


Käesoleval õppeaastal nõuab Viljandi täiskasvanute gümnaasiumis tarkust taga 283 inimest. Seda on tunduvalt rohkem kui mullu, mil õppurite arv oli 255, ja tunamullu, kui koolis oli 262 õpilast.



Täiskasvanute gümnaasiumi direktor Mall Kõivu ja õppejuhataja Maie Jaago kinnitusel on inimesed taas teadvustanud õppimise vajalikkust ning hakanud rohkem tuleviku peale mõtlema.



Täiskasvanute gümnaasiumil on tulemas tähtis sündmus. Kuidas seda tähistate?

Mall Kõiv:

Me ei ole vähemalt paarkümmend aastat kooli juubelit vilistlaste


kokkutulekuga tähistanud, kuid nüüd otsustasime seda traditsiooni jätkata. Homme kell 19 algab Viljandi kultuurimajas kontsertaktus, kuhu on oodatud kõik vilistlased ning kooli endised töötajad, koostööpartnerid ja head sõbrad.


Arvatavasti on tulijaid 350 või veelgi rohkem.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles