Tüdrukud võitlesid endile alaliidu hõbedase karika

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli U-18 vanuseklassi naiskond võitis Eesti võrkpalli liidu karikavõistlustel teise koha.
Viljandi spordikooli U-18 vanuseklassi naiskond võitis Eesti võrkpalli liidu karikavõistlustel teise koha. Foto: Margus Keerutaja

Koolivaheajal Saaremaal aset leidnud Eesti U-18 vanuseklassi tütarlaste võrkpalli liidu karikavõistlustel saavutas Viljandi spordikooli naiskond teise koha.


Treener Merle Keerutaja sõnul on Kuressaarest toodud hõbekarikas igati tubli saavutus ja väljavõideldud koht hea. Samas tunnistas ta, et see ei tulnud naiskonnale sugugi kergelt. «Oli raske ja närvesööv turniir nii treenerile kui mängijatele.»



Kuue võistkonna osavõtul peetud tugevaima finaalgrupi mõõduvõtul võitsid viljandlannad kolm ja kaotasid kaks kohtumist. Sama tulemusega lõpetasid ka Saaremaa ja Pärnu spordikool. Kolme võistkonna vahel tekkinud niinimetatud surnud ring andis parema geimide vahe juures eelise ja teise koha Viljandi spordikoolile. Kolmandana lõpetas Saaremaa ja neljandana Pärnu.



Eesti võrkpalliliidu U-18 vanusegrupi tütarlaste võidukarika pälvis Kuressaares kõik viis kohtumist võitnud Võru spordikooli esindus.



Viljandlannad võitsid Saaremaal 3:2 Tartu Kalevi, 3:1 Pärnu spordikooli ja 3:0 Tallinna Tähe naiskonda ning jäid 1:3 alla Võru ja 2:3 Saaremaa spordikooli esindusele.



«Palju geime venis meil 26 või enamagi punktini,» meenutas Merle Keerutaja. «Meie mäng kõikus kõvasti: kohati tegutsesime väljakul kenasti, samas vajusime paari järjestikuse eksimuse tõttu täiesti ära.»



Nagu treener nentis, tuleb märtsis peetavateks selle vanuseklassi meistrivõistlusteks veel tublisti tööd teha. «Kokkuvõttes rõhutan aga veel kord, et teine koht on väga tubli saavutus.»



Tugevaima finaalgrupi mõõduvõtul osalenud võistkondade treenerid valisid turniiri nelja parema mängija sekka ka Viljandi spordikooli õpilase Kristel Moori.


Eesti võrkpalliliidu U-18 vanuseklassi karikavõistlustel osales 21 naiskonda, kes olid eelturniiride põhjal jagatud nelja eri tugevusega finaal­gruppi. Selle vanuseklassi meeskonda Viljandi spordikoolil välja panna pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles