Politsei otsib kaklejaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Statoili kakluses kahtlustatavad.
Statoili kakluses kahtlustatavad. Foto: Politsei

Viljandi politsei palub inimeste abi tuvastamaks mehi, kes septembri keskel osalesid Viljandis Statoili tanklas olnud kaklustes.

14. septembril kella kuue ajal hommikul oli Endla tänaval Statoili teenindusjaamas kaklus. Kõigil, kes tunnevad ära fotodel kujutatud isikud, palutakse ühendust võtta Viljandi politseiga telefonil 433 8966 või aadressil louna@politsei.ee

Teine kaklus oli 22. septembril kell 16.15 bussijaama ees. Seal lõi väidetavalt lõi umbes 40-aastane mees 17-aastast noormeest. Meedikud toimetasid kannatanu haiglasse tervisekontrolli. Kõigil, kes tunnevad ära fotodel kujutatud isiku, palutakse sellest Viljandi politseile telefonil 433 8942 teada anda või kirjutada aadressil louna@politsei.ee.

Sakala kirjutas paar päeva pärast kaklust Statoili kommunikatsioonijuhi Jaanus Pautsi kommentaaridele tuginedes, et kakluses osales neli meest: kaks ühel ja kaks teisel pool. Tõenäoliselt olid lahkarvamused tekkinud juba varem ning bensiinijaamas vastakuti sattudes ei suutnud nad enam pead külmana hoida. Seda, kas intsidendi vahetud osalised võisid olla alkoholi- või narkojoobes, ei osanud Pauts öelda.

Ühe kliendi sõnul, kes oli jaama sattunud veidi pärast juhtunut, võis ruumi põrandal näha verd. Samal ajal olid teenindajad ametis lettidelt mahatõugatud kauba oma kohale tagasiseadmise ning kahjustatud toodete kõrvaletõstmisega. Lisaks ootas üks riiulitest parandamist.

Politseile tehtud ametlikus avalduses märkis Statoil kahju suuruseks ligi sada eurot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles