Naabrid ei ole ühel nõul mitte milleski

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki pealtnäha on tegu halukoormaga, on see tegelikult naabrite suur tüliõun, üks järjekordseist.
Elmo Riig
Ehkki pealtnäha on tegu halukoormaga, on see tegelikult naabrite suur tüliõun, üks järjekordseist. Elmo Riig Foto: Elmo Riig / Sakala

Sina oma puuriita siia ei tee, lao sinna! Aga mina tahan siia laduda! Mis õigusega sa aia tagant mulda kaevasid? Aga miks sina oma sodi võpsikusse viskasid?

See on vaid põgus kirjeldus leppimatust vastasseisust, kus piike murravad ühe Viljandi elumaja naabrid. Ajakirjaniku juuresolekul laskuvad valju vaidlusse kolm naist: kaks ühel ja üks teisel pool rindejoont. Majal on veel neljaski omanik, aga see käib ja toimetab seal harva.

Nii ongi leerid jagunenud üks kahe vastu. Üksi väitlev naine on nõus oma nime ja pildiga leheveergudel esinema, kaks teist naist mitte. Võrdsuse huvides jätab Sakala siinkohal kõigi nimed ja ka maja asukoha avalikustamata, pealegi pole tegu avalikkuse suure huviga, mis nõuaks kõigi isikute paljastamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles