Randel Länts vahetab elu Viljandis Brüsseli vastu

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki jaanuaris kinnitas Viljandi volikokku kuuluv Randel Länts, et pole viisaskandaali tekitanud ajaeheartikliga
seotud, selgus prokuratuuri toimikust, et tema andis ajakirjanikule teema kohta esimese vihje.
Ehkki jaanuaris kinnitas Viljandi volikokku kuuluv Randel Länts, et pole viisaskandaali tekitanud ajaeheartikliga seotud, selgus prokuratuuri toimikust, et tema andis ajakirjanikule teema kohta esimese vihje. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna peasekretäri ametist lahkuv Randel Länts, kes sügisestel volikoguvalimistel oli Koduse Viljandi linnapeakandidaat, asub 25. jaanuaril tööle europarlamendi liikme Ivari Padari nõunikuna.


Viljandist pärit Länts, kes mõne aasta eest Toomas Hendrik Ilvese meeskonnas samuti Brüsselis töötas, võtab Belgia pealinna kaasa ka oma pere. Eile teatas ta ärakolimisest Koduse Viljandi liikmetele.



Randel Länts, enne valimisi ütlesite, et seote oma tuleviku Viljandiga. Miks te nüüd siis Brüsselisse lähete?

Praegu on lihtsalt selline olukord, et mul ei ole siin suurt midagi teha, kuid heal ajal võetud rahalised kohustused vajavad täitmist. Lisaks pakub töö Padari nõunikuna võimalust veeta rohkem aega perega, kuhu on juurdekasvu tulemas, ning ma saan oma koolitee lõpetada.



Aga Viljandi mõtet ma maha ei mata. Maja ma siin ära ei müü ja volikogust ei lahku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles