Maaelu edendajad peavad konverentsi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maaelu Edendamise Sihtasutuse juhatuse esimees Raul Rosenberg.
Maaelu Edendamise Sihtasutuse juhatuse esimees Raul Rosenberg. Foto: Elmo Riig / Sakala

Maaelu edendamise sihtasutus tähistab reedel Viljandis Sakala keskuses konverentsiga «MES — 20 aastat Eesti maaelus» oma aastapäeva.

Sihtasutuse juhatuse esimehe Raul Rosenbergi sõnul meenutatakse kell 13 algaval konverentsil sihtasutuse loomist, ent vaadatakse ka tulevikku ning arutletakse põllumajanduse konkurentsivõime üle.

Samuti tulevad arutusele teemad, milline võiks olla Eesti maaelu tulevik, kuidas majanduskriisid põllumajandust mõjutavad ning mis teemad puudutavad kõige rohkem ühte tavalist põllumajandusettevõtjat.

Teiste seas saavad sõna põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder, majandusanalüütik Hardo Pajula ning Tartu ülikooli regionaalplaneerimise dotsent Garri Raagmaa.

1993. aastast on maaelu edendamise sihtasutus laenude ja tagatiste kaasabil maapiirkonna ettevõtjaid rahastatud kokku 538,8 miljoni euroga. Kõige rohkem on maapiirkonna ettevõtetel läinud sihtasutuse abi vaja just majanduslanguste ajal ja järel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles