Europarlamendi president: «Me ei tea, mida me ei tea» kirjeldab tegelikkust väga hästi

Hans Väre
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Parlamendi president Martin Schulz kinnitab, et Euroopa Liidu abirahakraan ei külmu kinni ka siis, kui uue eelarvekava vastuvõtmine viibib.
Euroopa Parlamendi president Martin Schulz kinnitab, et Euroopa Liidu abirahakraan ei külmu kinni ka siis, kui uue eelarvekava vastuvõtmine viibib. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolme kuu eest Ameerika Ühendriikide luureteenistuste tegevuse vastu teravalt sõna võtnud Euroopa Parlamendi president Martin Schulz ei kahtle, et tema e-posti jälgivad ka need, kellele kirjad mõeldud pole.

Vajadusest luureorganisatsioonid taas lõa otsa saada, aga ka Euroopa majandusest ja liidu uuest eelarvekavast rääkis ta Sakalale teisipäeval Viljandis käies.

Martin Schulz, Eesti majandus sõltub väga palju Euroopa toetustest, kuid Euroopa Liidu 2014.—2020. aasta eelarvekavas pole parlament veel kokkuleppele jõudnud. Millise perspektiivi võite meile selles osas anda? Kas eelarvekava kiidetakse varsti heaks või valitseb Eesti ehitusplatsidel järgmisel aastal vaikus?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles