Maakonnakeskusele terendab tuleval kevadel pesulabuum

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seni eeskätt Tallinnas tegutsenud osaühing Jazz Pesulad tahab eeloleva poolaasta jooksul teoks teha mõne aasta eest pooleli jäänud plaani end Viljandis Riia maantee ja Reinu tee ristmiku ääres sisse seada. Samal ajal kavandab osaühing Keijo Grupp iseteeninduslikke pesukohti omaaegse Eliise kaubamaja õuele ning Tallinna tänava lõppu.
Seni eeskätt Tallinnas tegutsenud osaühing Jazz Pesulad tahab eeloleva poolaasta jooksul teoks teha mõne aasta eest pooleli jäänud plaani end Viljandis Riia maantee ja Reinu tee ristmiku ääres sisse seada. Samal ajal kavandab osaühing Keijo Grupp iseteeninduslikke pesukohti omaaegse Eliise kaubamaja õuele ning Tallinna tänava lõppu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Järgmisel kevadel plaanib Viljandi autopesulate turul end sisse seada koguni kaks üle-eestiliste ambitsioonidega teenusepakkujat.

Kui miski viltu ei vea, väljastab linnavalitsus lähiajal ehitusloa osaühingule Jazz Pesulad, kes seni on tegutsenud eeskätt Tallinnas, aga tagasihoidlikumas mahus ka Tartus, Keilas ja Paides. Kava kohaselt kerkib Riia maantee ja Reinu tee ringristmiku äärde Neste tankla kõrvale hoone, mille automaat­seadmed võimaldavad üheaegselt läikima lüüa kaks sõidukit. Lisaks jäetakse majja ruumi toitlustuskoha tarvis.

Õigupoolest oli Jazzi firmamärgi tulek Viljandisse päevakorral juba 2009. aastal, mil linnajuhid samas kohas pesula esimese projekti kinnitasid, ent toona jäi plaan majanduskriisi tõttu riiulile tolmuma. Nüüd on see uuesti otsustajate töölauale jõudnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles