Koostöö musternäitel on siiski paar halli plekki

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindilõikamist on Viljandi lauluväljakul oodata paari kuu pärast, sest aktsiaselts YIT Ehitus on lubanud objekti lõpetada 15. novembriks. Esimesed suuremad avalikud kultuurisündmused on sinna planeeritud järgmise aasta hansapäevadeks.
Lindilõikamist on Viljandi lauluväljakul oodata paari kuu pärast, sest aktsiaselts YIT Ehitus on lubanud objekti lõpetada 15. novembriks. Esimesed suuremad avalikud kultuurisündmused on sinna planeeritud järgmise aasta hansapäevadeks. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Arvo Maling ütleb, et see on ainult Viljandi väljak, mitte maakonna oma, aga ihkab samas siin ise kavalalt tantsu lüüa,» kommenteeris linnapea Loit Kivistik rahvatantsijast Karksi vallavanema tõrksust toetada maakonnakeskuse lauluväljaku rekonstrueerimist.

Samal ajal kui Viljandi linnajuhid on varem korduvalt rõhutanud, et praegu käimas olev lauluväljaku rekonstrueerimine saab teoks kogu maakonna ühise pingutusena, ei ole nii Karksi kui Abja vald nõus ettevõtmisele õlga alla panema.

Kuigi riik andis eelmisel aastal nõusoleku toetada lauluväljaku ajakohastamist kohaliku omavalitsuse investeeringutoetuste kava kaudu enam kui miljoni euroga, tõdesid Viljandi juhid juba enne ehitaja otsimise algust, et vaja on veel umbes 300 000 eurot. Linn pidas endale jõukohaseks välja käia sellest poole ning asus ülejäänud maakonnale auku pähe rääkima, et see kataks teise poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles