Ringkäik moosimessil pakkus üle kahesaja haruldase ampsu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moosimessi külalised alustasid degusteerimist kõrvitsaseemnetega ning liikusid magusaid ja soolaseid hoidiseid maitstes ringiratast, kuni jõudsid välja viimase, Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli letini. Sellelt võis muu hulgas osta möödunud aasta võidumoosi Kuldne Sügis.
Moosimessi külalised alustasid degusteerimist kõrvitsaseemnetega ning liikusid magusaid ja soolaseid hoidiseid maitstes ringiratast, kuni jõudsid välja viimase, Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli letini. Sellelt võis muu hulgas osta möödunud aasta võidumoosi Kuldne Sügis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pärast seda, kui tuhatkond inimest oli laupäeval Olustvere hoidiste messil üle kolme tunni kõiki omapäraseid keediseid, želeesid ja kastmeid maitsnud, hinnati parimaks sidrunikreem, peekonimoos ja apelsini-viskimarmelaad.

Olustvere leivakoja kõrval suures telgis oli rahvast purkide ja potsikute ümber nii tihedalt, et sellel, kes korraks maitsmistiirust välja astus, oli sinna üpris keeruline tagasi mahtuda. Seda viga aga suurem osa mekkijaid ei teinud. Siit ja sealt oli kuulda, et plaanis on kõik ära proovida, otsast alustada ja veel kord ringiga teisele poole välja jõuda.

Üle kahesaja hoidise

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles