Lumelabidaid toodi letti sületäite viisi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Tööriistapoodides on viimase paari nädalaga tõusnud üheks enamnõutavaks kaubaks lumelabidas, mida küsivad majaomanikud ja ettevõtete töötajad.


Aktsiaseltsi Vilpak poe töötaja Raivo Parm rääkis, et suurem ostmine algas eelmise aasta lõpul.



«30. detsembri õhtul olid lumelabidad otsas ja paar päeva polnud meil ühtegi pakkuda,» rääkis Parm. Tema sõnul osteti uuel aastal saabunud 50 labidat ära paari tunniga.



Aktsiaseltsi Decora Viljandi kaupluse juhataja asetäitja Anneli Lenk rääkis, et nõudlus lumelabidate järele hakkas kasvama enne jõule ja aastavahetuse paiku tuli ette hetki, mil neid soovijatele pakkuda polnud.



Aasta viimasel päeval toodi Decorasse juurde 130 tööriista, millest osa on müümata, ning selle nädala algul veel sama suur partii.



Osaühingu Ehitus Service kaupluse Bauhof juhataja Karin Lepik ütles, et Fiskarsi kaubamärk tundub tarbijale ilmselt kindlam kui mõni teine. Tema hinnangul ostavad inimesed küll odavamaid labidaid, aga kasvab ka nõudlus kallimate järele.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles