Judokad korjasid nii kogemusi kui medaleid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raido Õnne (vasakul) võitis Poolas peetud rahvusvahelisel turniiril kehakaalus alla 60 kg esikoha. Pilt on tehtud poolfinaalkohtumisel, kus Saarepeedi vallast pärit noormees alistas Artur Klesovi Venemaalt.
Raido Õnne (vasakul) võitis Poolas peetud rahvusvahelisel turniiril kehakaalus alla 60 kg esikoha. Pilt on tehtud poolfinaalkohtumisel, kus Saarepeedi vallast pärit noormees alistas Artur Klesovi Venemaalt. Foto: Erakogu

Poolas Gdynias peetud tugeva tasemega noorteturniiril «Baltic International Judo Cup» osales kaheksa Viljandi spordikooli ja klubi Taifu judokat ning Raido Õnne ja Joosep Voll naasid sealt kuld- ja Äli Agnes Järve hõbemedaliga.

Nagu ütles treener Viljar Kannel, olid meie noorte head tulemused ja kõrged kohad talle meeldiv üllatus.

«Seekord panid meie poisid tüdrukutele pika puuga ära,» lausus ta muigamisi ning selgitas, et klubi sees käib poiste ja tüdrukute vahel sõbralik rivaalitsemine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles