Näitleja seljatas traktoriroolis ministri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti künnimeistrivõistlustel võitis avaliku elu tegelaste mõõduvõtu näitleja Tiina Tauraite.
Eesti künnimeistrivõistlustel võitis avaliku elu tegelaste mõõduvõtu näitleja Tiina Tauraite. Foto: Sander Maasing

Reedel Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli õppetalu maadel peetud Eesti künnimeistrivõistlustel võitis avaliku elu tegelaste mõõduvõtu näitleja Tiina Tauraite. Teise koha sai põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder ja kolmas oli aktsiaseltsi Tere juhataja asetäitja Ülo Kivine.

«Kõik, mis mind võidule viis, on Olustveres õpitud,» lausus võistluse võitja Tiina Tauraite, kes on ka Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli vilistlane. Eesti künnimeistrivõistluste kavasse kuulnud VIP-ide mõõduvõtul võtsid kündmises mõõtu veel Urmas Vaino, Ivo Linna, Marilyn Jurman, Igor Mang ja Meelis Annus. Võistlust kommenteeris ja rahval hoidis meeleolu üleval Venno Loosaar.

«Kündja ja külvaja kujundid on rohkem eesti kultuuri kui põllumajanduse sümbolid ning nii on ka traditsiooniline künnivõistlus Olustveres järjest rohkem kultuurisündmus. Seda kinnitab sel aastal ka võistlusel osalejate pikk nimekiri,» ütles Eesti künnimeistrivõistluse avanud põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder.

Laupäeval, 28. septembril selgub Olustvere lähedal Eesti künnimeister, kes järgmisel aastal esindab Eestit maailmameistrivõistlustel Prantsusmaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles