Kuidas valida Kuldrubla ja Musta Raha vahel

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue lisarakenduse abil said Android-telefoni omanikud kontrollida, kas antud e-hääl ikka jõudis muutumatul kujul valimiste keskserverisse.
Uue lisarakenduse abil said Android-telefoni omanikud kontrollida, kas antud e-hääl ikka jõudis muutumatul kujul valimiste keskserverisse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile sai viimast päeva omal nahal proovida internetipõhist proovihääletamist. Tänavu on esimest korda võimalik nutitelefoni abil kontrollida, kas hääl ka pärale jõudis.

Kuuleka kodanikuna, kuid kõnealuses toimingus siiski võhiku staatuses, alustasin märksõna guugeldamisest. Kirjutasin aknasse «e-valimised» ja kohe pakkuski otsingumootor lehekülge valimised.ee.

Seal oli kõik värviliselt ning lihtsalt lahti kirjutatud. Oma valiku tegemiseks tuli alla laadida rakendus ning valiku kontrollimiseks teine oma nutitelefoni tõmmata. See läks ladusalt ja tõrgeteta. Olin tegutsedes uljas ja enesekindel, juhendit lugema ei vaevunud ning alustasin hääle andmist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles