Viljandimaa sport 27.—29. septembrini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval peetakse Uueveskil Viljandi rattaklubi eestvõttel maastikuratastel mõõduvõtt «Viljandi sügiskross».
Pühapäeval peetakse Uueveskil Viljandi rattaklubi eestvõttel maastikuratastel mõõduvõtt «Viljandi sügiskross». Foto: Herki Helves

REEDE, 27. september

Jalgpall. Kell 17 on Viljandi staadionil kusntmuruväljakul Eesti 1999. aastal sündinud noormeeste meistrivõistlsutel vastamisi JK Tulevik ja Põltsamaa Sport.

Lauatennis.Kell 19.30 peavad Viljandi spordihoones maavõistlusel matškohtumise klubid Sakala ja Porvoo Maraton.

LAUPÄEV, 28. september

Lautennis.Kell 10 mängitakse Viljandi spordihoones Eesti lauatennise liidu Balteco auhinnasarja Sakala grand prix’ turniir.

Petank. Kell 10 algavad Viljandis Kaare kooli spordiväljakul maakonna meistrivõistlused, kus selguvad võitjad mees- ja  naisüksikmängus ning paarismängus.

Maadlus.Kell 11.30 algavad Võhma kooli spordisaalis kohtumised Võhma  lahtistel vabamaadluse meistrivõistlustel ja noortesarja «Nublust Nabiks» kolmandal osavõistlusel.

Kergejõustik.Kell 11 on Viljandi linnastaadionil maakonna noorte heitjate päev.

Võrkpall.Kell 12 algavad Viljandi kesklinna koolis Eesti U-20 vanuseklassi neidude karikavõistluste eelturniiri mängud.

Jalgpall.Suure-Jaani staadionil peetakse kaks Eesti meistrivõistluste kolmanda liiga kohtumist: kell 12 on Suure-Jaani United vastamisi Põlva FC Lootosega ning kell 14.30 mängivad SK Tääksi ja Tuleviku Vanakesed.

PÜHAPÄEV, 29. september

Lauatennis.Kell 10 on Viljandi spordihoones lauatenniseklubi Sakala 30. karikasarja avaetapp, mis peetakse aktsiaseltsi Ris Ehitus auhindadele.

Jalgrattasport.Kell 12 algab Viljandis Uueveskil Eesti jalgratturite sügiskrosside sarja kuuluv Viljandi sügiskross, millel selguvad ka tänavused Viljandimaa meistrid.

Võrkpall.Kell 12 jätkuvad Viljandi kesklinna koolis Eesti U-20 vanuseklassi neidude võrkpalli karikavõistluste eelturniiri mängud.

Jalgpall. Kell 14 on Viljandi staadionil Eesti meistrivõistluste esiliigaturniiril JK Tuleviku vastane Vändra JK Vaprus.

Kell 14 kohtuvad Soe staadionil meistrivõistluste teise liiga meeskonnad FC Tarvastu ja Sörve JK.

Jagrattamatk. Pühapäevase jalgrattamatka kontrollpunkt Paistu lähedal asuva Polli tamme juures on avatud kella 11—14. Lähemalt saab lugeda siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles