Noored hüppasid rattarada ehitades üle seaduse

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Männimäe nõlvale võssa ehitatud massiivsed hüppemäed annavad aimu spordihuviliste põhjalikkusest.
Männimäe nõlvale võssa ehitatud massiivsed hüppemäed annavad aimu spordihuviliste põhjalikkusest. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi ekstreemsportlased on kaheksa aastat ehitanud uudishimulike pilkude eest varjatud Männimäe nõlvale rattarada. Hiljuti selle avastanud keskkonnaametnikud on aga asunud uurima, ega ainsagi ametliku loata tegutsejad ole maastikukaitsealal kahju teinud.

Ühe Kreisiraadio sketši järgi hellitavalt Kolga nime saanud downhill’iraja edasine saatus on hägune. Meeleheitel noored on suhtlusportaali Facebook rajanud avatud kommuuni, kus asjade käekäigust teada antakse ning inimestelt toetust palutakse.

Viljandi linnavalitsuse avalike suhete spetsialisti Jorma Sepa sõnutsi on raekojas raja ehitamisest kuuldud. «Noortega, kes seal tegutsevad, ei ole linnavalitsus kohtunud ning seetõttu ei ole olnud võimalik esitada kellelegi palvet tegevuse lõpetamiseks,» lausus Sepp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles