Põlva noored nahutasid viljandlasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi meeskond kaotas Põlvas 34:45 Värska Originaali meeskonnale.
Viljandi meeskond kaotas Põlvas 34:45 Värska Originaali meeskonnale. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi käsipalli meistriliigameeskond pidi hooaja teises mängus vastu võtma suure kaotuse. Teisipäeval jäi ta Põlvas 34:45 alla sealsele Värska Originaali meeskonnale.

Viljandi meeskonna juhendaja Marko Koksi sõnul ei toimi meeskonna kaitsetöö. «Kui Värska viskab meile 45 väravat, pole millestki rääkida. Meil nagu kaitseliini polekski,» võttis Koks kehva tulemusega lõppenud mängu kokku.

Värska Originaali meeskonna peatreeneril Rein Suvel polnud tulemusest hoolimata oma hoolealustele kuigi palju kiidusõnu: väljakul tegutseti loiult ning üldine mängupilt polnud kiita.

Põlva meeskonna juhendaja ütlemist mööda kulges enamik mängust siiski võrdlemisi tasavägiselt ja neil õnnestus suurem eduseis kätte võidelda alles mängu lõpu eel. «Meie kasuks töötasid viljandlaste lühike varumeeste pink ning meie väravavahi Raiko Rudissaare head tõrjed,» lisas ta.

Võitjate edukamatena tõid Mihkel Muld, Robin Oberg, Klaus Peeter Rüütli ja Raiko Rudissaar seitse väravat ning kaotajate parim oli Robert Lõpp 11 tabamusega.

Viljandi meeskonna treeneri Marko Koksi sõnul on seni peetud kaks kohtumist näidanud, et võistkond suudab päris korralikult rünnata, ent kaitsetegevus jätab kõvasti soovida.

Järgmises voorus on Viljandi HC vastane Viimsi/Tööriistamarket. «Kui me oma taset tõsta ei suuda, on päris hirmutav mõelda, mis meid Viimsis ees ootab,» lausus Koks.

Meistriliiga kolmandas vooru kohtumine Viimsi ja Viljandi esinduse vahel peetakse tuleval neljapäeval, 3. oktoobril Viimsi keskkooli spordisaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles