Kutsekool sai uued õppesõidukid

Madis Järvekülg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastas koolitatakse Vana-Võidus 150 C-, CE-kategooria autojuhti ja 30 bussijuhti. Direktor Tarmo Loodus loodab, et uute masinate abil nende koolitusmaht tõuseb veelgi.
Aastas koolitatakse Vana-Võidus 150 C-, CE-kategooria autojuhti ja 30 bussijuhti. Direktor Tarmo Loodus loodab, et uute masinate abil nende koolitusmaht tõuseb veelgi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile pärastlõunal sõlmis Viljandi ühendatud kutsekool lepingu, mille tulemusena täienes kooli õppesõidukite park nelja uhiuue masina võrra.

Nende hulgas on järelhaagisega veoauto Atego, 18-kohaline väikebuss Sprinter, 44-kohaline buss Turismo ja järelhaagis juba kasutuses olevale Scania veokile, kõik Mercedes-Benzi toodang.

Kutsekooli direktor Tarmo Loodus ütles uuendamise vajadusest rääkides, et vana buss, millega seni õppesõitu tehti, on 2000. aastast ja üsna kehvas seisus. «Teed on seda kõvasti oma soolaga närinud ja selle remontimine on juba kalliks hakanud minema,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles