Tuntud inimesed tulevad võidu kündma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Olustvere õppetalus korraldataval künnivõistlusel võtab reedel üksteiselt mõõtu ka hulk Eestis tuntud inimesi.

VIP-ide võistluseks nimetataval jõuproovil istuvad traktorisse ja lähevad põllule kündma näitleja ja Olustvere põllukooli vilistlane Tiina Tauraite, ETV saatejuht Urmas Vaino, laulja Ivo Linna, näitleja ja laulja Marilyn Jurman, minister Helir-Valdor Seeder, astroloog Igor Mang, ajakirjanik Madis Jürgen, piimatööstuse Tere juhataja asetäitja Ülo Kivine ning Swedbanki põllumajandussektori juht Meelis Annus.

Eesti künnimeistrivõistlused algavad Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli õppetalu maadel reedel kell 13. VIP-ide võistlus algab pool tundi hiljem ning kell 14 algab põhivõistlus.

Künnimeistrivõistlusi peetakse neljas võistlusklassis: pöördatrade vaba- ja meistrite klass, noorkündjate klass ja meistrite klass tavaatradel. Üldarvestuses esimese koha saavutanu sõidab järgmisel aastal Eestit esindama maailmameistrivõistlustele Prantsusmaale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles